Axi Nick Zand & Water Picknicktafel

Published Jun 05, 22
7 min read

Picknicktafel kopen?

Picknicktafel kopen? Wil jij ook ongestoord kunnen genieten van elke zonnige dag van het jaar? En dit alleen, met uw partner of de hele familie? Dan zullen onze tafels u zeker kunnen verleiden! Een picknickbank is een tafel met vaak daaraan gemonteerde zitbanken of tuinstoelen. Ze kunnen gebruikt worden om te lunchen, even uit te blazen of gewoon een gezellige dag aan te spenderen met heel de familie. Je vindt hier alles van inklapbare picknicksets tot supermoderne design picknickbanken. Ook als je een gekleurde picknicktafel zoekt ben je hier op de juiste plek. Een picknickbank is ideaal voor scholen en kinderdagverblijven, dit dankzij zijn robuustheid en functionaliteit. Onze tafels zijn bovendien bijzonder veilig. Dit soort tafels roepen herinneringen op ... Een zomerse barbecues of een picknick met vrienden. Ongecompliceerd en toegankelijk zijn onze picknicktafel of tuinbanken. De klassieke, houten picknicktafel is misschien geen toonbeeld van design, maar er gaat wel een bijzondere kracht vanuit. De eenvoud van structuur, materiaal en productie maakt het een goedkoop buitenmeubel dat onverwoestbaar is.  

Onze visie: Tuinmeubilair is veel meer dan een paar planken bij elkaar.

Het is een verhaal. Het is een service. Bij het aanschaffen van een picknicktafel is het belangrijk dat je bepaalt met hoeveel personen je er aan wilt zitten. Zo zijn er grote picknicktafels (tot 12 personen) maar ook kleinere (tot 6 personen). Als de picknicktafel in de zon staat is het fijn als de tafel een parasolgat heeft. Zo kan je beschut genieten van het mooie weer. Het is een sociaal maar ook ecologisch gebeuren. Zo kiezen onze klanten zeer bewust voor verantwoord FSC-hout. Daarnaast kiezen ze voor kwaliteit, voor degelijk geïmpregneerd hout en voor een service waar we trots op zijn (cfr. tevredenheidsonderzoek 2015). E-woodproducts.nl staat zelf in voor de leveringen en garandeert zo dat de producten in een perfecte staat bij de klant toekomen. De meeste tuinmeubelen kunnen snel geleverd worden. Indien de klant dit wenst, kunnen wij de bestelde goederen ook ter plaatse monteren. Aan de linker bovenzijde van deze pagina geven wij een overzicht van de artikelen die wij samen met u als klant hebben gekozen. Naarmate wij in de loop der jaren tafels voor picknick aan bedrijven, scholen en particulieren hebben verkocht, hebben wij vooral ook geluisterd naar de feedback van onze klanten. Is het hout goed behandeld? Is het duurzaam en verantwoord hout (FSC)? Zijn de tafels om te picknicken eenvoudig te monteren? Op deze manier hebben wij enkele topproducten kunnen creëren.

Houden Tuinmeubelen E-woodproducts

Als u de natuurlijke uitstraling van het materiaal wilt behouden, kunt u natuurlijk een matte of glanzende transparante vernis gebruiken. Alle stappen zijn in dit deel van de vergelijking reeds in detail beschreven. U hebt een paar houten pallets nodig, doe-het-zelf gereedschap zoals een elektrische zaag, een boormachine en een schuurmachine, bekledingsmateriaal zoals traagschuim, en schroeven.

Dit zal een beschermende laag vormen die het beschermt tegen de grillen van het weer.

In het voorjaar kan de tuin vaak wel een opknapbeurt gebruiken. Graag wil je de tuin zo snel mogelijk in orde maken, zodat je heerlijk vanuit de luie stoel van de eerste zonnestralen kunt gaan genieten. Zet eerst alle plantenbakken, potten en tuinmeubels aan de kant, zodat ze niet in de weg staan en je verder kunt met het verwijderen van de groene aanslag.

Tijdens de winterperiode hebben veel plaatsen in de tuin lange tijd geen zon gehad, waardoor de mossen en algen ongestoord hun gang hebben kunnen gaan. Het gevolg is de welbekende groene aanslag op je bestrating en tuinmeubilair. Groene aanslag op terras of balkon verwijder je snel en effectief met de groene aanslagreiniger van HG, Supercleaners of Biomos.

Zorg ervoor dat de hogedrukspuit geen hogere druk heeft dan zeventig bar en houd afstand bij het spuiten, zodat de bestrating niet poreus kan worden. Gebruik bij het reinigen de roterende wasborstel, hierdoor spat er minder water omhoog en word je dus niet zo smerig. Voordat je lekker in het zonnetje kunt zitten, zal je eerst je tuinmeubilair zomerklaar moeten maken.

Tuinmeubels worden van allerlei verschillende materialen gemaakt, en moeten dus op verschillende manieren worden gereinigd. Ontdek hier hoe je jouw tuinset het beste kunt schoonmaken. Kunststof, Kunststof tuinmeubels maak je gemakkelijk schoon met een zachte spons en HG-tuinmeubelkrachtreiniger. Besproei het oppervlak en laat de reiniger enkele minuten inwerken. Houten Tuinmeubelen - Teak & Hardhout. Neem het vuil af met een doek of keukenpapier.

Picknicktafel Horeca

Hout, Met de HG-hardhout tuinmeubelontgrijzer maak je vergrijsde en grauw geworden hardhouten tuinmeubelen weer blank en schoon. Volg de aanwijzingen op het etiket. Gebruik altijd een zachte borstel bij het reinigen van nieuwe meubels, zo beschadig je de waslaag niet (Een picknicktafel heeft meerdere voordelen. In de eerste plaats biedt het geen vaste zitplaatsen. Dit betekent dat picknicktafels flexibel zijn: even inschikken en er is nog plaats voor een extra persoon. Daarnaast is een picknickset makkelijk te verplaatsten, omdat je maar één ding hoeft op te tillen.). Oude, verweerde meubels kun je schrobben met een hardere borstel of schoonmaken met de hogedrukspuit.

Zijn je meubels erg smerig? Gebruik dan de extra geconcentreerde HG-hardhout krachtreiniger - Kies de juiste tuinmeubelen. Laat de meubels goed drogen en behandel ze vervolgens met HG-hardhout teunmeubelvernieuwer. Wacht een kwartier en neem de meubels vervolgens af met een droge doek. Steen, Je stenen tuinmeubelen kun je schoonmaken met een sopje van water en allesreiniger.

Maak de meubels schoon met een milde zeepoplossing of een speciale reiniger. Roestplekjes verwijder je door het oppervlak heel voorzichtig te schrobben, schoon te vegen en eventueel bij te werken met wat verf. Om de meubels in perfecte staat te houden kun je ze één keer per jaar reinigen met autowax.Als de laklaag versleten is, zal je de stoelen opnieuw moeten lakken. Wicker, Loungesets van Wicker zijn erg populair en het voordeel is dat ze maar weinig onderhoud nodig hebben. Reinig je meubels met een zachte borstel en een sopje van groene zeep. Een goede picknicktafel is in de eerste plaats een picknicktafel die aan je eisen voldoet. Kwaliteit en gebruiksgemak staan bij velen bovenaan de wensenlijst. Als je tuinset erg vies is, kun je een speciale krachtreiniger gebruiken om de boel schoon te maken.

HG-kachelzwart biedt dan een handige oplossing. Zorg ervoor dat de kachel koud is als je hem gaat schoonmaken. Breng de kachelzwart aan met behulp van een borstel of doek. Wrijf het te behandelen oppervlak gelijkmatig in, laat de reiniger inwerken en poets de kachel vervolgens op met een schone zachte doek. Houten meubels E-Woodproducts.

Dit hangt af van de kleur die u verkiest voor uw teak tuinmeubelen. Voor zilvergrijs, raden we Golden Teak Patinizer aan. Als u de honingbruine kleur van nieuw teak mooier vindt, gebruik dan Golden Teak Protector Als u de kleur wilt herstellen naar het natuurlijke zilvergrijs, gebruik dan eerst Golden Teak Cleaner om het teak schoon te maken en de kleur te herstellen - Tuinhout.

Kussen Voor Picknicktafel 180

Als u de lichtbruine kleur van nieuw teak verkiest, gebruik dan eerst Golden Teak Cleaner om de kleur te herstellen, en vervolgens Golden Teak Protector om de honingbruine kleur langer te behouden. Ja. Snel na het aanbrengen zijn onze producten droog en zullen zij uw tuinmeubelen beschermen tegen zon, regen en sneeuw.

Wij bevelen echter aan uw tuinmeubelen te behandelen voor de winteropslag en in het begin van het seizoen (voorjaar) wanneer de meubels regelmatig gebruikt gaan worden. Om verweerd teakhout schoon te maken, maakt u gebruik van Golden Teak Cleaner, dat speciaal is ontwikkeld om schimmels en algen te doden binnen in het teakhout - Gave picknicksets koop je hier!.Omdat het schoonmaken van teak enige tijd en moeite kost, raden wij aan om Golden Teak Protector of Patinizer te gebruiken voordat het verweren aanvat. Ook als uw teak ruw en verweerd lijkt, bevat het genoeg natuurlijke olie om zichzelf te beschermen tegen verrotten. Simpel gezegd: ruw en verweerd teak is een cosmetisch probleem, geen onderhoudsprobleem.Golden Teak Cleaner kan effect hebben op gras, planten en sommige soorten van bestrating. Wij raden daarom aan het werkgebied vooraf af te dekken met een stuk wegwerp-plastic. Zwarte vlekjes worden o. a. veroorzaakt door vocht in het hout dat zich ontwikkeld tot schimmels of algen. Deze kunnen worden verwijderd door de vlekjes te reinigen met Golden Teak Cleaner.

Om herhaling te voorkomen, gebruikt u Golden Teak Protector na het reinigen. Golden Teak Protector is een moderne behandeling voor teak, het is gemakkelijk aan te brengen en werkt langdurig. duurzame picknicktafel. De behandeling beschermt uw teak en laat het er mooi uitzien door ervoor te zorgen dat de natuurlijke warme kleur van teak langer blijft behouden.

Bovendien beschermt het uw teak tegen de zon. Bijna alle teak dat behandeld is met een normale teak-olie, wordt binnen 4 tot 8 weken grijs. Daarna dient het teak te worden gereinigd en opnieuw te worden geolied. Drie of vier behandelingen zijn vaak nodig om het teak te onderhouden gedurende één volledig seizoen, wat een tijdrovende bezigheid is.

Picknicktafel Kind Leenbakker

Golden Teak Protector brengt de natuurlijke kleur naar boven van schoon teak en behoudt deze honingbruine kleur voor een lange tijd. Vrijwel alle teak sealers bevatten bovendien ontvlambare en gevaarlijke oplosmiddelen die schadelijk zijn voor de mens en de omgeving. Binnenkort zal het in Europa waarschijnlijk verboden worden om dit type sealers met gevaarlijke oplosmiddelen samen met hout op te slaan en te transporteren, als gevolg van het voor de hand liggende brandgevaar.

Oppervlakte coatings, zoals een vernis, blijven niet goed. Water dringt op een gegeven moment door de coating heen, wat scheuren en afbladderen veroorzaakt. Onderhoud van houten tuinmeubelen. Coatings moeten vervolgens intensief worden geschuurd om ze te verwijderen, wat het onderhoud zwaar maakt. Bovendien zien tuinmeubelen met een glimmende coating op het hout er niet echt mooi en natuurlijk uit.

Dit wordt echter beïnvloed door factoren zoals blootstelling aan zonlicht, vochtigheid, regen, de leeftijd van het teakhout, en enkele andere factoren. Alhoewel Golden Teak Protector op waterbasis is, droogt het juist erg snel. Dit betekent dat de tuinmeubelen gebruikt kunnen worden binnen enkele uren na behandeling. Golden Teak Protector kan effect hebben op gras, planten en sommige soorten van bestrating.Als Golden Teak Protector volledig droog is, zal het niet reageren op een was op waterbasis. Alleen als er oplosmiddelen in die was zitten (bijv. aceton) kan er een lelijke, vlekkerige verkleuring ontstaan. Wij raden overigens aan om nooit was te gebruiken op teak wat buiten staat. Golden teak Protector sluit het hout af en geeft enige bescherming, maar niet een dusdanige bescherming dat op de lange termijn eten of olie het hout niet kunnen binnendringen (lariks picknicktafel).

In tegenstelling tot olie en sealers, verandert Golden Teak Protector nauwelijks de kleur van teak na behandeling. Teak-olie en/of sealers veranderen de kleur van teak naar een donkerbruine of roodachtige tint. Golden Teak Protector versterkt echter de originele honingkleur en geeft een mooi eindresultaat. Wij raden aan een dunne laag aan te brengen met een stofvrije doek (geen schuurspons!).

De beste manier om Golden Teak Protector volledig te verwijderen is het teakhout te schuren, wat nogal tijdrovend is. Wij raden daarom aan Golden Teak Protector altijd eerst op een klein stukje aan de onderzijde of op een poot van het tuinmeubel uit te proberen, zodat u kunt beoordelen of het aan uw verwachtingen beantwoordt (Luxe houten tuinmeubelen E-Woodproducts).

Picknickbanken  (en andere tuinmeubelen) te koop

Wij leveren uw bestelling met eigen bestelbusjes! Op deze manier verzekeren wij de kwaliteit van  de geleverde producten. Picknicktafels bestaan al sinds jaar en dag. Zo op het eerste gezicht lijkt een picknick tafel gewoon een picknicktafel. Wij leveren picknicktafels gratis af door heel Vlaanderen en Nederland. Wij maken daarbij geen onderscheid tussen klanten die 1 picknicktafel bestellen of klanten die meer dan 10 picknicktafels bestellen.  Een plaatsbezoek bij jou thuis is ook steeds mogelijk, zo zien we met welke ruimte we kunnen werken en welke opportuniteiten zich voordoen. Wij staan je graag bij in jouw zoektocht naar de ultieme buiten ervaring!  Heb je vragen over Picknickbanken? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze adviespagina over tuinmeubelen kiezen of tuinmeubelen maken van hout voor handige tips en meer informatie van onze experts over picknicktafels.

Tuinmeubelen bestel je eenvoudig online

Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding en ga aan de slag met je biertafel project. Daarnaast zorgen we er altijd voor dat uw picknick tafel zo snel mogelijk bij u thuis of uw bedrijf wordt afgeleverd.  Ben je op zoek naar een leuke picknicktafel voor in de tuin of de perfecte, inklapbare picknickset voor op de camping? Zowel tafels met stoelen als heuse buitensalons of loungesets in prachtig en onderhoudsvrij wicker of aluminium met onderhoudsvrije  stoffen in verschillende kleuren en afwerkingen. Picknickbanken heb je bij ons in aluminium, teak of een combinatie van beiden. Dankzij het kwalitatieve materiaal van de picknicktafels heb je niet alleen weinig onderhoud aan je tuintafel, maar geniet je ook jarenlang van het tuinmeubel. Picknickbanken zijn stoer, praktisch én je hebt er jarenlang plezier van. 4 personen of 6 personen, met hoeveel je ook aan tafel wilt gaan zitten. Heb je een mooie picknicktafel op het oog, maar wacht je nog op de juiste aanbieding? Natuurlijk wil je zo goedkoop mogelijk je nieuwe picknicktafel kopen. We houden je hier op de hoogte van onze picknicktafels aanbiedingen en speciale acties.

Waarom een picknicktafel aanschaffen?

1. U wilt een tafel waarvan het hout afkomstig is van verantwoorde bossen (FSC)? 2. U wilt veilige afgeronde hoeken zodat uw gasten en kinderen zich niet kunnen bezeren? 3. U bent op zoek naar een robuust buitenmeubel? 4. U wilt een zéér stevig en stabiel model? 5. U wilt een tafel voor picknick met dikke planken die onder druk is geïmpregneerd? 6. U wilt een tafel die makkelijk te monteren is? U wilt dat wij de picknicktafel bij u komen monteren? 7 U wilt graag dat de picknick tafel in een originele staat en ongeschonden bij u geleverd wordt? 8. U wilt eerste kwaliteit hout? U wilt geen krassen of beschadigd hout? 9. U wilt de picknicktafel over een paar dagen bij u thuis of bedrijf? 10. U wilt 2 jaar garantie?
Slechts één antwoord op al uw vragen = Een tafel van e-woodproducts.nl

Contacteer ons:

E-woodproducts.nl is de leverancier van KING & ROYAL KING tafels en banken in Nederland. U kunt ons contacteren via GSM: +31 6 45 48 90 54 (Mark Dirksen), of een bericht sturen via ons e-mailadres: contact@e-woodproducts.nl

Navigation

Home

Latest Posts

Flevo Veranda

Published Jan 17, 23
4 min read

Vacature Schoonmaak Waalwijk

Published Jan 12, 23
10 min read

Windschermen Veranda

Published Jan 11, 23
7 min read