Picknicktafel Plooibaar

Published Jun 04, 22
4 min read

Picknicktafel kopen

Picknicktafel gezocht? Onze houten picknicktafel voor 6 personen van Agad is perfect voor barbecues en picknicks in de tuin. Klassiek en eenvoudig van ontwerp, deze picknicktafel voegt een traditionele flair toe aan je buitenruimte, ideaal om het gezin samen te brengen. Houten picknicktafels zijn er voor in elke tuin. Een picknicktafel is de perfecte aanvulling op elke gezinstuin. Waar je je picknicktafel ook voor wilt hebben, we hebben vast wel een ontwerp dat je mooi vindt. Geniet van die klassieke buitencafé-ervaring in het comfort van je eigen tuin. Ga elke dag op vakantie met uw eigen eethoek in de buitenlucht. Nodig vrienden en familie uit voor afternoontea of barbecues. Of ga gewoon lekker liggen, ontspan en geniet van het uitzicht over uw eigen stukje paradijs.

Kies een tuin picknicktafel die bij uw stijl past

Kies uit onze klassieke landelijke picknicktafels, onze eigentijdse tafels in pubstijl en de meer gezellige vierkante ontwerpen. Rond, vierkant, rechthoekig, met aangebouwde stoelen of losse banken, met rugleuningen voor extra comfort of zonder voor meer flexibiliteit, kies het ontwerp dat het beste bij u past. Dus wat de stijl van uw tuin ook is, wat is een beter excuus om die barbecue in actie te laten komen en buiten te dineren met uw vrienden en familie dan uw eigen picknicktafel en bankstel te hebben? We hebben opties in verschillende maten, zitconfiguraties en voor verschillende budgetten. Of voor iets anders, overweeg dan ons assortiment tuinmeubelen met stalen frame voor onverslaanbare duurzaamheid en een geweldig uiterlijk.

Picknicktafels van hoge kwaliteit, gemaakt om lang mee te gaan

Hier bij E-Woodproducts maken we al onze eigen producten, wat betekent dat we ervoor kunnen zorgen dat elk meubel dat onze werkplaats verlaat, voldoet aan onze veeleisende normen voor kwaliteit en vakmanschap. Door onze producten rechtstreeks in de detailhandel te verkopen, kunnen we ook de kosten verlagen, zodat we onze klanten een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. De waarde van een product dat lang meegaat, kan niet worden onderschat. Daarom is ons hele assortiment picknicktafels en banken voor de tuin gemaakt van geïmpregneerd hout. De behandeling beschermt uw meubels tot 15 jaar tegen de elementen, rot en schimmels, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw tafel jarenlang robuust, sterk en stijlvol zal blijven. Onze beschermende behandelingen zijn op waterbasis, milieuvriendelijk en betekenen dat onze producten veilig zijn voor gezinnen om te gebruiken. In al onze producten gebruiken we alleen FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Als u op zoek bent naar picknickbanken voor in de tuin die speciaal voor kinderen zijn ontworpen, neem dan een kijkje in ons assortiment tuinmeubelen voor kinderen voor kleinere producten die volgens dezelfde hoge normen zijn gebouwd.

Picknicktafel Gerecycled Kunststof

Tropisch hardhout moet echter wel op de juiste wijze zijn gedroogd om werking in een ander klimaat te voorkomen - Houten picknicktafels van eiken en douglas hout. Om tijdens langere tijd van droogte het scheuren van hout tegen te gaan wordt wel eens geadviseerd de houten tuinmeubelen af ten toe nat te spuiten. Bij een hardhouten tuinmeubel dat binnen korte tijd na aankoop scheurt zonder dat er sprake is geweest van grote droogte zou het vermoeden kunnen ontstaan dat het uit een ander klimaat afkomstige hout niet op de juiste wijze is gedroogd.

Het beste is dit te doen na een behoorlijke regenbui als het hout nat is (maar je kunt het ook zelf van tevoren nat spuiten) (houten picknicktafel inklapbaar). Borstel met de houtnerf mee en spoel daarna goed af. Is het nodig houten tuinmeubelen direct na aankoop te behandelen met een onderhoudsmiddel? Dit hangt ervan af (Picknicktafel kopen? Ontdek de collectie - E-Woodproducts).

Ook als een dergelijk meubel nog in elkaar moet worden gezet is het beter de onderdelen al voor het assembleren van een onderhoudslaag te voorzien omdat je sommige plekken later niet meer goed kunt bereiken - Houten tuinmeubelen beitsen doe je zo!. Een onbehandeld hardhouten tuinmeubel dat je niet wilt laten vergrijzen kun je het beste ook direct na aankoop voorzien van teakolie of teak sealer.

Ook hardhouten tuinmeubelen die al zijn voorzien van een laag, zoals bijvoorbeeld greywash, hebben niet direct onderhoud nodig - halve picknicktafel. Kun je een houten tuinset schoonmaken met een hogedrukreiniger? Het gebruik van een hogedrukreiniger voor het schoonmaken van een houten tuinset is af te raden omdat een te harde straal het hout kan beschadigen.

Een hardhouten tuinmeubel van teak heeft in principe geen beschermlaag nodig. Het hout is van zichzelf vettig en heeft een compacte structuur waardoor het goed beschermd is tegen weersinvloeden. Om vergrijzing tegen te gaan kan teakolie of teak sealer worden gebruikt. Picknicktafel online kopen. Met deze middelen wordt niet zozeer de levensduur van het hout verlengd, het dient vooral om de kleurverandering tegen te gaan.

Picknicktafels - Tuinmeubelen Online Kopen?

Ook zou het verkeerd gebruik van teakolie volgens sommigen de groei van schimmel bevorderen en zwarte puntjes veroorzaken. Dit zou (deels) voorkomen kunnen worden door het teveel aan aangebrachte olie tijdig te verwijderen met een pluisvrije doek (smoby speelhuisje neo jura lodge + picknicktafel). Sommige teakoliën zouden er verder voor kunnen zorgen dat de `hout-eigen` olie uit de toplaag verdwijnt waardoor de vergrijzing zelfs sneller zou kunnen gaan als de `niet-hout-eigen` teakolie niet vaak genoeg wordt aangebracht.Het regelmatig onderhouden gaat om het aanvullen van de toplaag, dieper in het hout zal de olie nog aanwezig zijn. Het kan al voldoende zijn om het oppervlak met lijnoliezeep schoon te maken en af te nemen met een in teakolie gedrenkte doek. (De producten voor teak worden overigens ook gebruikt voor andere soorten hardhout. Goedkope Picknicktafels- E-Woodproducts.)Voor zachthout zoals steigerhout biedt olie waarschijnlijk te weinig bescherming tegen de weersinvloeden.Het beitsen van deze tuinmeubelen ligt daarom het meest voor de hand. Beits beschermt maar is wel ademend. Bovendien kan de houtstructuur bij het gebruik van beits zichtbaar blijven. Het ademende vermogen gaat echter wel verloren als er na verloop van tijd meerdere lagen beits over elkaar heen zouden zijn aangebracht (Picknicktafel vergelijken en kopen- E-Woodproducts).

Als er kleur is toegevoegd aan de beits zou het hout na meerdere lagen ook steeds donkerder/lichter worden. Voor steigerhouten tuinmeubelen is grey wash of white wash beits verkrijgbaar. Hoewel bij beits de houtnerven zichtbaar blijven, geeft het gebruik van olie een natuurlijker ogend resultaat. Breng overigens geen alkyd beits aan over acryl beits.

Omdat er geen studies zouden bestaan waarin de positieve effecten voor het milieu, namelijk de langere levensduur van het hout, worden meegewogen zou het echter moeilijk zijn aan te geven welke verf beter is voor het milieu (rozenboog). Alkydverf (verdunbaar met terpentine) is over het algemeen wat sterker maar vergeelt sneller en acrylverf (met water verdunbaar) is wat betreft de grondstoffen minder slecht voor het milieu maar over het algemeen wat minder sterk.

Picknicktafel Grijs

(Is ook prettiger in gebruik doordat het minder stinkt.) Waar je wel op zou kunnen letten is de aanwezigheid van het keurmerk Europees Ecolabel. In verfproducten met dit label is de dekkingsgraad bovengemiddeld en zitten minder kleurstoffen en vluchtige organische stoffen. Verder kun je het milieu sparen door je tuinmeubelen op tijd bij te werken mocht dat nodig zijn en je kwasten niet uit te spoelen onder de kraan maar tijdelijk te bewaren in water (acrylverf) of in een plastic zak in de vriezer (alkydverf) en deze daarna weg te gooien. Hoe maak je best houten tuinmeubelen schoon?.

Het werken met dikkere olie kan echter moeilijker zijn en bij houtsoorten met een dichte structuur zijn verdunningsmiddelen nodig om de eerste lagen olie goed te laten intrekken. prijs picknicktafel. Als je een restant olie wilt bewaren voor een volgende keer moet je ervoor zorgen dat er geen zuurstof bij kan komen.

Bekroond designicoon

Hopper is een meer functionele oplossing voor een klassiek concept: de picknicktafel. De gebogen beenfunctie elimineert het lastige straddle van klimmen over de banken. Aluminium of stalen poten in combinatie met hardhout van klasse I zorgen voor een lange levensduur van het materiaal, terwijl de aangebouwde banken te allen tijde een strakke esthetiek bieden. Als u de voorkeur geeft aan een picknicktafels uit één materiaal, kunt u kiezen voor Hopper picknick AA , onze All Aluminium-versie. We hebben een uitgebreid assortiment picknicktafels en picknickbanken, voor ieder wat wils en voor ieders budget. Ze zijn allemaal van hoge kwaliteit, vooral de prachtige hardhouten modellen picknicktafels en banken. Met druk geïmpregneerde picknickbanken zijn gemaakt van zacht hout zoals grenen en zijn behandeld met een conserveringsmiddel dat jarenlang meegaat. Op uw picknickbanken van E-Woodproducts mag u zeker vijftien jaar geen rot verwachten. Het hardhouten assortiment picknicktafels is van duurzame oorsprong. Hardhout als inherente eigenschappen waardoor het zeer goed bestand is tegen rot en bederf. Wij zijn een verantwoorde leverancier en is FSC en gereguleerd voor haar hout.

FSC ® Picknickbanken, tuinbanken, enzovoort!

Wanneer u bij E-woodproducts een FSC-product koopt, zal u niet alleen meer kunnen genieten van de natuur, maar draagt u er ook mee zorg voor. De meeste E-woodproducten dragen het internationaal erkende FSC-label. Dat betekent dat deze producten gemaakt worden met hout uit verantwoord beheerde bossen. Op elke productfiche kunt u nalezen of het betreffende product het FSC-label draagt. FSC staat voor Forest Stewardship Council en is een non-profitorganisatie die al meer dan twintig jaar streeft naar een wereldwijd verantwoord bosbeheer volgens strikte sociale, economische en ecologische criteria. Door te kiezen voor tuinartikelen met hun label zal ook de komende generatie zich dus nog kunnen uitleven tussen het groen.

Gebruik van kwaliteitsvolle materialen en service

Ons team streeft er steeds naar om met ons gamma een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren. Alle producten die E-woodproducts verkoopt, zijn dan ook gemaakt met materialen van de beste kwaliteit en hebben een uiterst verzorgde afwerking. Daarnaast vinden wij ook een vlotte levering en een goede after-service erg belangrijk. Onze medewerkers zullen daarom altijd voor u klaarstaan om eventuele vragen te beantwoorden. Ben je toch ietwat ongeduldig? Bezoek dan de pagina koopadvies. Hier geven een overzicht van meest gestelde vragen. Heb je eerder een specifiek vraag, dan verwijzen we door naar onze contactpagina.

Navigation

Home

Latest Posts

Flevo Veranda

Published Jan 17, 23
4 min read

Vacature Schoonmaak Waalwijk

Published Jan 12, 23
10 min read

Windschermen Veranda

Published Jan 11, 23
7 min read